Translate

lørdag 2. mars 2013

Resultater etter nesten 1 uke med energimedisin


Hva har jeg prøvd:

Affirmasjoner: 1:"Jeg er frisk fra diabetes", 2: "Dette øyeblikket er fylt med glede. Jeg velger å oppleve sødme i nuet..." affirmasjoner som er nedskrevet på lapper og hengt opp og reikisendinger til disse affirmasjonene.

Reiki-sendinger: Til affirmasjonene over +  reikisending til " årsaken til min diabetes".

Jeg elsker deg- vannflaske: Jeg tok en vanlig flaske som det hadde vært saft oppi og skrev " jeg elsker deg" på flaska-- utrolig deilig virkning-prøv:-)
Massasjehealing: En times massasje og healing av en venninne. utrolig deilig:-)

Hva har skjedd: 
Når du framsier affirmasjoner eller sender til disse får universet en oppgave med å gi deg det du vil ha. Allerede har jeg merket noe:

*Jeg elsker deg -vannflasken
Noen fortalte meg om Dr Emotos vanneksperiment ( se dette på youtube) og gjennom dette fikk jeg ideen om" jeg elsker deg - vannflasken". Å lage mat i kjærlighet eller drikke vann i kjærlighet er noe som styrker mitt solarplexus-chakra, som er det chakraet som mest sannsynlig er  mest i ubalanse pga diabetesen. Det ga meg umiddelbart en veldig god følelse av å være elsket, når jeg drakk av denne flasken, for jeg gjentok nok for meg selv for hver gang " jeg elsker deg"-hmm  nydelig. Snakk om å få glede og sødme inn i livet, og veldig i nuet:-)

*Ledet til en bok jeg virkelig trenger 
På onsdag var jeg innom skomakeren med støvlene mine, som egentlig er ganske nye, men glidelåsen gikk på den ene. Det ligger et handlesenter like ved og jeg hadde vel egentlig ikke noe der å gjøre, men når jeg får kraftige innskytelser, følger jeg dem, og det fikk jeg nå. Jeg SKULLE inn på det senteret og etter å ha trasket litt rundt ble jeg ledet inn på en bokhandel og jeg spurte om alternative bøker.. Jeg hadde aldri vært i denne bokhandelen før og var ikke kjent, men de hadde nå noen bøker som jeg kunne titte på. OG der framfor meg så jeg instinktivt den boken jeg lette etter: CHAKRAMAT, het den. Jeg slo vilkårlig opp i den og DER rett framfor meg handlet det om karbohydrater og solar plexus- chakra og regulering av blodsukker.

* Tur
I tillegg til dette ble jeg dratt med ut på tur i går to ganger av to forskjellige venninner, og det går år og dag mellom hver gang, vanligvis.

* Følelsesmessige og kroppslige reaksjoner
Ellers kjennes det veldig ut som det skjer ting i kroppen min,  Det er følelsesmessige ting, det kjennes ut som følelsene ligger litt langt ute, det går litt opp og ned, det er ting som kommer opp, som at jeg opplevde i min barndom at min mor ikke elsket meg ( min opplevelse), og tanker rundt dette. Det er fysisk varmt i solar plexus eller litt nedenfor der bukspyttkjertelen sitter, jeg pustet litt lettere på tirsdag  og var i TOTAL kjærlighet og balanse etter massasjehealingen ( den ene dagen)-- veldig deilig- anbefales å prøve:-)

* Bytte behandling
 En bekjent ,som er akupunktør, spurte om vi skulle bytte behandlinger igjen ( ikke den samme som jeg får massasjehealing av).

Hva skjer framover:
Jeg skal lese boken  CHAKRAMAT og innlemme mat, matvaner som er bra for diabetesen min. Kanskje jeg får lagt ut noen oppskrifter også. jeg fortsetter med affirmasjoner og reikisendinger og jeg får ca en gang i uken massasjehealing av ei venninne ( vi bytter på å gi hverandre healing). 

Jeg har i dag lørdag 2/3 hatt det beste blodsukkeret på lenge: 4,9 til morgen, som steg til 7,9 etter frokost på det meste. Dette er bra til meg å være:-) Vet det ikke er eksepsjonelt, men en bedring akkurat i dag, det er det:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi meg gjerne tilbakemeldinger på bloggen<3