Translate

tirsdag 2. april 2013

Litt syk og stadig ny innsikt om helbredelse

Dette var jeg visst ikke veldig god på, jeg mener å følge opp denne bloggen, men det er noen grunner til det, altså. Jeg har selvfølgelig fulgt opp mitt gode opplegg sånn nesten. Akupressurøvelsene har jeg ennå ikke klart å gjenomføre på daglig basis, men jeg har vært flink med egenbehandling med reiki, affirmasjoner og chakramat. Jeg har kommet fram til en god oppskrift på bygg-grøt, som jeg kan spise uten at blodsukkeret blir altfor høyt, det får et lite hopp, men så er det ned igjen. Jeg vil vel si at resultatene så langt har vist at jeg kommer langt med å spise 5 måltider om dagen dvs litt mindre pr måltid og ofte. Da spiser jeg frokost. mellommåltid, lunsj, mellommåltid og middag og ev kvelds. Blodsukkeret mitt er omtrent normalt mellom 4,5 og 8,5 og det er lenge siden det var så bra.

 Jeg vet ikke om energibehandlingene virker på diabetesen, for energi går dit det trengs mest og da har jeg opplevd at det som prioriteres er følelsesmessige tilstander. Nå tror jeg at å lege følelsesmessige tilstander også kan føre til å lege fysiske tilstander, så enn så lenge har jeg ikke gitt opp, og jeg har fått bedre kontroll med diabetesen, så det er jo en forbedring..

 Jeg har opplevd i det siste at universet har bestemt at jeg SKAL ta det med ro og være i meg selv i nuet og godta alle mine følelser som dukker opp- ikke skyve dem unna, men GODTA følelsene. Det begynte
med at jeg fikk en reklame for mindfulness-kurs " slengt til meg" og det var dagen etter at jeg begynte å tenke at jeg var for mye i hodet og måtte være mer i kroppen dvs kjenne på mine egentlige og ordentlige følelser. I tillegg ble jeg syk og MÅTTE ligge stille på et mørkt rom og bare være meg. Og det bølget opp mange følelser og faktisk en del angstfølelser, som ikke gikk bort eller ble forløst før jeg godtok følelsene, Jeg tenkte/følte noe slik som"med takknemlighet kjenner jeg på denne følelsen som sier meg noe om meg selv. tusen takk for denne følelsen, som er et redskap til å bli kjent med meg selv" OG DERMED FORSVANT følelsen, som var vond... Jippi.. Dette skjedde flere ganger og det samme hjalp hver gang. Jeg tror det er en NØKKEL som ligger i det å godta seg selv, ikke kjempe MOT det som kommer, eller skyve alt vekk, slik jeg har gjort, men vær med i flyten som om du ligger og flyter i vann. Følg med og nyt om bølgene går opp eller ned... I dette tror jeg sann helbredelse ligger, men det får vi se etterhvert. Vi snakkes:-)

1 kommentar:

  1. Du er genial :)
    slenger med denne linken som kan være interesang for deg
    http://care.diabetesjournals.org/content/27/11/2741

    SvarSlett

Gi meg gjerne tilbakemeldinger på bloggen<3