Translate

mandag 25. februar 2013

Første oppgave: Affirmasjoner
Nå skal jeg sette i gang og jeg har kommet til at jeg vil begynne med affirmasjoner:
Tanken om at alt er energi, er det som gjør at også ord tenkes å ha energi og kan påvirke deg. Ord er også svingninger eller vibrasjoner som påvirker alt rundt det. Affirmasjoner er små korte ( skrevne eller talte) beskjeder til deg, som du tar til deg og som også sendes ut til universet, der loven om tiltrekning gjelder, og der du skal få det du ber om.

Reglene for affirmasjoner er at de skal være korte og skrevet i presens form. Feks Jeg ER elskverdig, jeg HAR verdens mest perfekte bolig for meg eller som jeg tenker "jeg ER frisk fra diabetes". Du skal ikke bruke ordet IKKE, det eksisterer ikke for hjernen og universet og beskjeden vil dermed bli det motsatte av det du ønsker.

I en bok jeg nettopp tittet i hos en bekjent, en bok av Louise Hay "  Du kan helbrede ditt liv " handler nettopp om hvordan lidelser/sykdommer har opphav i bestemte opplevelser eller tankemønstre og hvilke AFFIRMASJONER som man skulle bruke daglig i flere måneder eller noe ( fikk aldri lest så nøye akkurat det der) for å gjøre deg frisk. Jeg skal bestille denne boken og gå nøyere inn i dette, men innen den kommer skal jeg benytte denne affirmasjonen som hun anbefalte for å bli frisk av diabetes.

Diabetes skal ha oppstått av mangel på sødme i livet. Noe jeg tolker som lite glede, vennlighet, følelse av å bli elsket, strenghet overfor seg selv eller fra andre ol. Diabetikere hadde også en tendens til å være kontrollfreaker...hmm.. ups..mulig det er noe i det??

Denne affirmasjonen skal jeg heretter sende til meg selv ved hjelp av reiki ( hver dag) og ellers skrive et par lapper med denne på og henge dem på badet og kjøkkenet: så får vi se om det har noen effekt:
"Dette øyeblikket er fylt av glede.
Jeg velger å oppleve sødmen i nuet".

Jeg vil i tillegg legge til min egen affirmasjon og det er:
"Jeg er frisk fra diabetes".
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi meg gjerne tilbakemeldinger på bloggen<3